Een zoekopdracht geven

Het vinden van een nieuwe woning is soms een hele zoektocht. Elke dag worden er nieuwe woningen te koop aangeboden op Funda. Ben jij een woningzoeker die elke ochtend als eerste Funda opent om te kijken welke woningen in de verkoop zijn gekomen? Dan is het een goed idee om je bij ons op de website in te schrijven als woningzoeker.

Hoe werkt een zoekopdracht?

woningzoeker

Het is belangrijk dat je voor ogen hebt wat voor huis jij zoekt. Hoe groot is het budget voor het kopen van een woning? Wat voor type huis past het beste bij jou? Zoek je naar een vrijstaande woning of misschien naar een appartement. Hoeveel kamers heb ik nodig? En misschien het belangrijkste criterium; op welke plek moet jouw droomwoning staan? Dit soort vragen zijn belangrijk om voor jezelf te beantwoorden zodat we zo gericht mogelijk een nieuwe woning voor je kunnen zoeken. We maken hierbij gebruik van een geautomatiseerd zoeksysteem. Met een paar drukken op de knop zetten we jouw woonwensen op een rij en toetst het zoeksysteem alle te koop staande woningen op jouw woonwens.

Hoe je jouw droomwoning vindt

Woningen die bij jouw woonwens passen worden via de mail verstrekt. Je hebt daarbij de keuze om dit realtime te ontvangen, één keer per dag of één keer per week. De huizen waarop je geattendeerd wordt staan niet allemaal bij Veenstra Makelaardij in de verkoop. Word je enthousiast van één van de toegestuurde woningen? Dan kun je het beste direct met ons bellen. Wij kunnen je snel vertellen of de woning bij ons te koop staat of bij een collega makelaar.

Voordelen van een zoekopdracht

Het plaatsen van een zoekopdracht bij Veenstra Makelaardij geeft je een aantal voordelen. Je krijgt via 1 kanaal al het te koop staand aanbod dat aan jouw woonwens voldoet, aangeleverd. Dat betekent dat je via dit systeem niet alleen de woningen toegestuurd krijgt die op Funda staan maar ook de woningen die bij diverse makelaars in de stille verkoop staan. Dit is het zogenaamde NVM-uitwisselingssysteem. Zo hoef je niet alle websites van verschillende makelaars in de gaten te houden.

Met onze service hoef je niet langer alle websites van diverse makelaars nauwlettend in de gaten te houden. Bovendien geven we je toegang tot woningaanbiedingen op Funda nog voordat ze openbaar worden, waardoor je een voorsprong hebt in de competitieve huizenmarkt. Deze voorsprong vergroot je kansen om als een van de eersten een bezichtigingsafspraak te maken.

Mocht je na enkele bezichtigingen besluiten om aanpassingen te maken in je zoekopdracht, dan kun je dit gemakkelijk zelf doen via ons platform. Heb je echter de voorkeur om deze wijzigingen telefonisch door te geven, dan staat ons team voor je klaar om je persoonlijk te assisteren.

Belangrijk om te weten is dat het plaatsen van een zoekopdracht bij ons volledig kosteloos is. Bij Veenstra Makelaardij bieden we deze service gratis aan, zodat jij zonder zorgen op zoek kunt gaan naar jouw droomwoning.

 Aankoopmakelaar

Het kopen van een huis doe je niet elke dag. In feite is het een van de belangrijkste aankopen in je leven. Als je op zoek bent naar een zorgeloze en professionele begeleiding bij het aankopen van een woning, staan wij voor je klaar. Bij Veenstra Makelaardij begrijpen we de impact van deze beslissing en bieden we graag onze expertise als aankoopmakelaar in Heerenveen en de omliggende regio.

Direct aan de slag

Wil je op de hoogte blijven van het meest recente aanbod binnen het werkgebied van Veenstra Makelaardij. Klik hieronder op het plaatje om je in te schrijven als woningzoeker.

Woningzoeker

Meest gestelde vragen

Hoe geef ik een zoekopdracht aan een makelaar?

Het doen van een zoekopdracht kan verschillen per makelaar. Bij Veenstra Makelaardij kun je middels het aanvraagformulier je woonwensen achterlaten. Je wordt automatisch ingeschreven in het NVM-uitwisselsysteem en krijgt het actuele woningaanbod toegestuurd.

Wat kost een zoekopdracht voor een huis?

Het achterlaten van een zoekopdracht voor een huis is bij Veenstra Makelaardij gratis. We bieden je deze kosteloze dienst aan zodat jij zoveel mogelijk succes hebt met het vinden van je droomwoning.

Is een zoekopdracht beter dan een aankoopmakelaar?

Een zoekopdracht werkt anders dan een aankoopmakelaar. Een zoekopdracht wordt automatisch gegenereerd en is kosteloos. Je krijgt automatisch mails met woningen die nieuw in de verkoop komen toegestuurd. Een aankoopmakelaar kijkt echt met je mee naar potentiële woningen en voorziet je van advies. Een aankoopmakelaar is in de regel niet gratis.