Makelaar Oudehorne

Het rustieke dorp Oudehorne / Aldhoarne ligt in een rustige landelijke woonomgeving waar u heerlijk kunt fietsen en makelaar oudehornewandelen. In combinatie met de nabijheid van Heerenveen en Gorredijk maakt het een ideaal dorp waar u rustig kunt wonen maar wel gebruik kunt maken van de faciliteiten van grotere plaatsen. De kleine en grote kiekenberg nabij Oudehorne is een ideale plek om te genieten van de rust van de natuur, dieren te spotten en de uitgebreide wandelpaden te verkennen. Voor vertier op het water zit u hier ook op de perfecte plek want Oudehorne ligt aan de Tjonger waar jaarlijks ruim duizend boten de sluis passeren.

Heeft u verhuisplannen en wilt u uw woning in Oudehorne verkopen? Dan helpt onze makelaar Oudehorne u hier graag bij. Met bijna 20 jaar ervaring in de regio kunnen wij u helpen uw woning in Oudehorne binnen korte tijd te verkopen. Door middel van ons Funda-Presentatiepakket komt uw woning op de best mogelijke manier op Funda. U moet hierbij denken aan professionele fotografie, digitale plattegronden en 360-graden foto’s. Dit zorgt niet alleen voor een fraai beeld maar bezorgt u nog meer internetbezoekers. Des te meer bezoekers des te eerder vinden wij de koper van uw woning! U bent tot niets verplicht, onze makelaar Oudehorne vertelt u graag over de mogelijkheden.

Wij willen graag meet u de verkoopstrategie bespreken. U kunt ons benaderen voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend gesprek. Heeft u altijd al in Oudehorne willen wonen, bekijk hier ons lokale aanbod.