Ons aanbod in Terband

Terband / Terbant is een klein dorpje in de gemeente Heerenveen. Het dorp ligt ten noorden van Heerenveen en heeft ongeveer 300 inwoners. Terband behoorde tot de gemeentelijke herindeling die in 1934 plaatsvond, samen met de dorpen Gersloot, Luinjeberd en Tjalleberd de gemeente Aengwirden. De 4 dorpen behoren nu tot gemeente Heerenveen, maar worden nog steeds ‘Aengwirden’ of ‘De Streek’ genoemd.

Makelaar Terband

makelaar Terband

Heeft u belangstelling voor een woning in Terband of woont u in Terband en wilt u een goede makelaar die er alles aan doet om uw woning zo goed mogelijk te presenteren? Neem dan contact op met Veenstra Makelaardij. Wij hebben een groot netwerk en weten veel van de Terband en omgeving. Als makelaar Terband kunnen we u goed helpen bij de verkoop van uw woning. Wij zorgen voor een perfecte presentatie op Funda, Facebook en op onze website. We gebruiken hiervoor 360 graden fotografie, 3d plattegronden en ook een video van uw woning helpt om een goed beeld weer te geven van uw woning voor iedereen die geïnteresseerd is. Een bijkomend voordeel is dat uw woning een hoge ranking krijgt op Funda.

NVM Veenstra Makelaar Heerenveen biedt u een gratis waardebepaling aan. Tijdens het vrijblijvend gesprek kunt u al uw wensen aangeven en krijgt u advies over de beste aanpak om uw woning in Terband te verkopen.