NVM

Gratis Waardebepaling

De waardebepaling bij Veenstra Makelaardij is geheel gratis en vrijblijvend, vraag meteen aan ↓

Waardebepaling aanvragen
Team Veenstra Makelaardij

Als je via Veenstra Makelaardij een waardebepaling aanvraagt, krijgt je een goed inzicht in de huidige verkoopwaarde van jouw woning. Tevens kun je kennis maken met een ervaren NVM makelaar, hij vertelt je graag alles wat er komt kijken bij woningverkoop. Je kunt vragen en evt. zorgen met de makelaar delen. Een gratis waardebepaling verplicht je tot niets. Je krijgt persoonlijk advies en je weet direct wat de actuele waarde is van jouw huis. Vervolgens neem je alle tijd om te beslissen of je jouw woning wilt verkopen via ons kantoor. Vul het formulier in of bel ons: 0513-650055. We plannen dan meteen een afspraak in.

Hoe berekent de makelaar de waarde van het huis?

Als Register makelaar en Taxateur Onroerend Goed, heeft Veenstra Makelaardij brede praktijkervaring en de beschikking over alle informatiebronnen zoals het NVM uitwisselingssysteem. Dit vormt de garantie voor een goede, zo objectief mogelijke waardebepaling. Dit zijn handige hulpmiddelen om de juiste verkoopprijs voor een woning vast te stellen.

Is de waardebepaling meteen de verkoopprijs?

Dit hoeft natuurlijk niet. De verkoopprijs van de woning wordt altijd in overleg met de verkoper vastgesteld. Alle wensen van de verkoper worden uitvoerig besproken, De verkoopprijs is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de snelheid waarbij je het huis wilt verkopen. Waar de woning uiteindelijk voor verkocht wordt is van te voren lastig te zeggen. Momenteel worden er behoorlijk wat woningen boven de vraagprijs verkocht.

De gratis waardebepaling aanvragen