NVM

Funda

Als je jouw huis wilt verkopen dan wil je natuurlijk een zo goede mogelijke presentatie. Funda is hiervoor het meest geschikte platform. Funda is marktleider in Nederland wat betreft het verkopen van woningen. Veel werk? Nee hoor, Veenstra Makelaardij regelt de hele aanmelding. Wij zorgen, met bijvoorbeeld het Presentatie Pakket van Funda, ervoor dat de presentatie van jouw woning optimaal is.

Wat zijn de mogelijkheden voor het plaatsen van een woning op Funda?

Basisplaatsing woning op Funda:

  • Een uitgebreide omschrijving van de woning
  • Kenmerken huis, zoals aantal vierkante meters, aantal (slaap)kamers en specifieke kenmerken zoals aanbouw, tuin of balkon
  • Uitgebreide fotoreportage die een goede indruk geven van uw huis
  • Informatie over de locatie en uw buurt

Tip: schrijf zelf ook een omschrijving van je huis, niemand kent de details beter dan jijzelf!

Funda Presentatie Pakket funda presentatiepakket

Het optimale presentatiepakket zorgt er voor dat potentiële koper een volledig beeld krijgen van je woning, een bijkomend voordeel van dit pakket is dat de woning goed zichtbaar op Funda komt te staan. Het pakket bestaat uit: plattegrond, 360 graden foto’s en evt. video’s. Gemiddeld wordt een  woning daardoor 2x zo lang bekeken en er is 2x meer contact met de makelaar inzake een woning die met het presentatie pakket wordt aangeboden.

Voordelen Presentatiepakket

Voordelen van het plaatsen van een plattegrond is dat dit inzicht geeft in de mogelijkheden voor de koper om het huis “in te richten” Er is ook een mogelijkheid om het huis fictief in te richten met meubels. Dit is vooral handig bij leegstaande woningen.

Kijk voor voorbeelden van het Funda Presentatie pakket

Zodra een huis op Funda staat, kun je in jouw eigen “mijn Funda” inloggen en volgen hoe vaak jouw woning wordt gevonden en wordt bekeken.

Je kunt de woning nog extra promoten door een Promolabel toe te voegen. De huis valt dan extra op in de resultatenlijst.

Daarnaast helpt het altijd om zelf ook de woning persoonlijk te promoten via Facebook, Twitter en andere sociale media.

Bekijk onze Facebookpagina, wij plaatsen hier alle woningen op die we mogen aanbieden, Dit is zonder kosten, Het is ook mogelijk om de woning op Facebook extra te promoten. Gaat het om een woning van Landelijk Wonen dan krijgt de woning op de Facebook Landelijk Wonen extra aandacht.