Landelijk wonen Friesland

Landelijk Wonen Friesland

Veenstra Makelaardij is gespecialiseerd in Landelijk Wonen Friesland met als kerngebied Zuidoost Friesland. Wij bieden een professionele benadering van alle woningen in het landelijke gebied van Friesland. Of het nu gaat om een grootschalige aanpak met landelijke aandacht of een meer discrete benadering, zoals het “Stille Verkoop” concept, wij stemmen onze dienstverlening af op uw specifieke behoeften. Uw wensen vormen het uitgangspunt, en de kansen en mogelijkheden die daaruit voortvloeien, worden uitgebreid met u besproken.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van mensen die specifiek op zoek zijn naar landelijke woningen. Zodra er een nieuwe landelijke woning in de verkoop komt, ontvangen landelijke woningzoekers als eerste bericht, zelfs als het een woning betreft die via Stille Verkoop wordt aangeboden.

Ruimte & Vrijheid

De landelijke woningen die wij in ons aanbod hebben, bevinden zich voornamelijk in Friesland, maar we bieden ook regelmatig woningen aan in het landelijke gebied van Drenthe. Variërend van woonboerderijen, schuurwoningen, villa’s en herenhuizen tot landhuizen, onze portefeuille omvat diverse woningtypes. Of het nu gaat om een woning in het hogere segment, een pand met veel grond, een opknapwoning of een vrije kavel, landelijk wonen staat synoniem aan een vrij uitzicht over landerijen, bossen of wonen aan het water met veel bewegingsvrijheid.

Buitenleven Friesland

Het buitenleven van Friesland biedt een scala aan mogelijkheden: rust, ruimte en de gezelligheid van dorpjes en stadskernen. In het buitengebied van Friesland ervaart u het authentieke Friese buitenleven. Zuidoost Friesland kenmerkt zich door groen, bosrijk en waterrijk landschap, ideaal voor wandelaars en sportliefhebbers. Friesland is een aangename plek om te wonen, met natuur en ruimte direct voor de deur.

Overweegt u de verkoop van uw vrijstaande woning in een landelijke omgeving in Friesland? Neem vrijblijvend contact met ons op. U ontvangt een gratis waardebepaling, waarbij onze makelaar alle tijd voor u neemt. Wij staan voor u klaar, het gesprek is geheel vrijblijvend.

Hoe gaat Verkoop Landelijke Woning in zijn werk :

landelijk wonen te koop

Aanbod Landelijk Wonen

Meerwaarde van verkopen van de woning via Landelijk Wonen

Landelijk wonen is een veel gekoesterde wens van veel woningzoekenden, zoals blijkt uit het zoekprofiel van potentiële kopers. Momenteel is er een aanzienlijke vraag naar landelijke woningen. Hier zijn enkele redenen waarom het verkopen van uw woning via Landelijk Wonen meerwaarde biedt:

  1. Hoge Vraag: Landelijke woningen genieten momenteel van een aanzienlijke populariteit, wat resulteert in een grotere vraag van geïnteresseerde kopers.
  2. Inschrijvingsverkoop: Bij veel bezichtigingen wordt het verkoopproces geoptimaliseerd door middel van inschrijvingen, wat de kans op een succesvolle verkoop vergroot.
  3. Specifieke Marketingacties: Wij voeren doelgerichte marketingacties uit die specifiek zijn gericht op Landelijk Wonen. Hieronder valt onder andere gratis Facebookpromotie om uw woning onder de aandacht te brengen van een breder publiek.
  4. Kwaliteitsgaranties: Accreditaties van gerenommeerde instanties zoals NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), en VastgoedCert. Dit waarborgt een hoog niveau van professionaliteit en integriteit in al onze transacties.
  5. Specialisatie van Onze Makelaars: Onze makelaars zijn zeer bedreven en gespecialiseerd in zowel de aan- als verkoop van landelijke woningen. Met uitgebreide kennis van dit specifieke marktsegment, kunnen zij u optimaal adviseren en begeleiden gedurende het gehele proces.

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie of om uw verkoopplannen te bespreken.

Veel gestelde vragen over landelijk wonen

Wat is landelijk wonen?

Landelijk wonen in Friesland betekent wonen te midden van een groene omgeving, weg van stedelijke drukte, met volop bewegingsvrijheid en vaak een panoramisch uitzicht over het landschap of water. Dit gaat vaak gepaard met de mogelijkheid tot het hobbymatig houden van kleinvee. Het buitenleven, rust en ruimte staan centraal.

Welke voordelen biedt landelijk wonen ten opzichte van wonen in een stedelijke omgeving?

Landelijk wonen biedt verschillende voordelen ten opzichte van stedelijk wonen. De aantrekkingskracht van deze levensstijl in Friesland ligt in de mogelijkheid om te wonen in een groene omgeving, weg van stedelijke drukte. Met veel bewegingsvrijheid ervaren bewoners vaak een gevoel van rust en ruimte. Het vrije uitzicht over de landerijen of het water, mogelijk gecombineerd met het hobbymatig houden van kleinvee, draagt bij aan een unieke en ontspannen woonsfeer. Landelijk wonen in Friesland biedt zo een aantrekkelijk alternatief voor diegenen die waarde hechten aan een natuurlijke, rustige omgeving.

Waar let je op bij de aankoop van een landelijke woning?

Bij de aankoop van een woning in een landelijke omgeving zijn er een aantal aspecten om rekening mee te houden. We schreven hier een blog over. Deze lees je hier. Het is raadzaam om een lokale makelaar te vragen om je te helpen met de aankoop. Veenstra makelaardij is expert in de aan en verkoop van landelijk gelegen woningen. Voorbeelden van landelijke woningen:
– voormalige boerderij /stolpboerderij
– woonboerderij
– villa of jaren ’30 huis
– herenhuis / landhuis
– schuurwoning
– woning aan het water en/of met een vrij uitzicht.