Makelaar Jubbega

Aanbod in Jubbega

Jubbega ligt op een kwartiertje rijden ten oosten van Heerenveen. Jubbega heeft basisscholen en een multifunctioneel centrum ‘de Kompenije’. Hier is een sporthal, een buurthuis c.q. jongerencentrum, een bibliotheek, zorgwoningen en een dienstencentrum gevestigd. Er zijn sportvelden en er is zelfs een openlucht zwembad aanwezig. Na Heerenveen is Jubbega het grootste dorp van de gemeente Heerenveen, er wonen zo’n 3300 mensen in Jubbega.

makelaar Jubbega

Zoek je een makelaar die de omgeving goed kent? Schakel ons in. Wij verkopen de woning op een professionele manier: excellente fotografie, digitale plattegrond en een virtuele video. Eventueel kan er een drone ingezet worden. We zorgen voor een mooie presentatie en daardoor een hoge ranking op Funda.

NVM Veenstra Makelaar Jubbega biedt de inwoners van Jubbega een gratis waardebepaling aan en een vrijblijvend verkoopgesprek. Hiermee kun je samen met onze gespecialiseerde makelaar Jubbega een perfecte verkoopstrategie bepalen voor de verkoop van jouw woning in Jubbega. Ben je op zoek naar een leuke woning in Jubbega? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.