Makelaar Luinjeberd

Luinjeberd is een dorp in de gemeente Heerenveen. Luinjeberd ligt ten noorden van Heerenveen en heeft +/- 500 inwoners. Het dorpje Luinjeberd vormde eerst samen met Gersloot, Terband en Tjalleberd de gemeente Aengwirden maar sinds de gemeentelijke herindeling van 1934 niet meer. Maar toch worden de vier dorpen samen nog Aengwirden genoemd of ‘De Streek’. Er zijn een paar basisscholen in de omgeving dichtbij te vinden en ook voor sportliefhebbers is er genoeg aanbod. Ook is er een mooi meer met een klein strandje waar lekker gezwommen kan worden. makelaar Luinjeberd

Denkt u eraan of een makelaar in te schakelen om uw woning te verkopen? Waarom zou u voor Veenstra Makelaardij kiezen? Wij doen net dat stapje extr., Wij verbeteren de verkoop van uw woning door middel van professionele fotografie, digitale plattegrond en video’s, met deze hulpmiddelen krijgt uw woning een hoge ranking op de site van Funda.

U kunt bij NVM Veenstra Makelaar Heerenveen ook een gratis waardebepaling en vrijblijvend gesprek aanvragen, u kunt onze gespecialiseerde makelaar Luinjeberd alles vragen over de huidige woningmarkt.

Ons aanbod in Luinjeberd

Aanbod alle woningen in de buurt van Luinjeberd