NVM

Makelaar Nes

Makelaar Nes

Nes is een dorp in de gemeente Heerenveen, gelegen aan het water de Boorne. De bebouwing van Nes ligt aan de dorpskern van Akkrum, hierdoor wordt ook wel gesproken van Akkrum-Nes. Nes heeft +/- 1100 inwoners. Voor de sportliefhebbers zijn er genoeg sportvelden om actief bezig te gaan. Een leuk nieuwtje is dat ex SC Heerenveen trainer Foppe de Haan ook in Nes woont. makelaar nes

Plannen om in Nes te gaan wonen? Wellicht wilt u bij ons een kop koffie drinken en aangeven wat uw wensen zijn. Wij regelen geregeld aan en verkoop van woningen in de omgeving van Nes. Bij ons bedrijf werken we met professionele fotografie, 360-graden foto’s, digitale plattegrond en video’s, dit zijn hulpmiddelen die voor een snellere verkoop zorgen. Mensen hebben meteen een goed beeld van een woning en hierdoor krijgt deze woning die via deze manier wordt aangeboden een hoge ranking op de site van Funda.

Wij van NVM Veenstra Makelaar Heerenveen bieden u een gratis waardebepaling aan en een vrijblijvend gesprek waarbij u samen met onze gespecialiseerde makelaar Nes tot een goede verkooptactiek kunt komen.

Bent u op zoek naar uw droomhuis in Nes of omstreken? Dan kunt u gerust even rondkijken op onze website.