Oudehaske – Jousterweg 92

Combineer wonen en werken aan de Jousterweg 92.

Gelegen in het centrum van Oudehaske op de doorgaande weg van Heerenveen naar Joure staat deze woning met bedrijfspand. Het pand staat op een grote kavel van 1.852m2. Voor het pand vindt u maar liefst 10 parkeerplekken op eigen terrein. Voldoende ruimte voor een goede combinatie tussen werken en wonen. De bestemming is Centrum, Gemengde Bedrijfsactiviteiten.

Woonhuis:
De woning heeft een zijentree met hal, garderobe en toilet. Middels een deur komt u uit de hal in het woonhuis, in de woonkeuken met eethoek. De keuken is voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Ook is er een deur naar de grote bijkeuken met provisiekast en locatie van de CV-installatie. Aan de voorzijde van de woning is een aanbouw met daarin de woonkamer welke op de straat en de tuin is gericht.

Winkel:
Aan de straatzijde is de winkel / showroom van 45 m2. Deze ruimte is voorzien van TL verlichting en Led spotjes in de etalage. De winkel heeft dienst gedaan als slagerij, vervolgens elektro zaak en als laatste tweewielershowroom. De winkel heeft een winkeldeur aan de straatzijde en is van binnenuit toegankelijk vanuit de woonkeuken.

Verdieping:
De trap aan de voorzijde van de woning leidt u naar de eerste verdieping van het woonhuis. Hier vindt u een ruime overloop met 4 aangrenzende slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn circa 10m2, 10m2, 13,6m2, en 18 m2 groot. De badkamer beschikt over een toilet, vaste wastafel en ligbad met douche. Ook is er ruimte voor uw witgoedapparaten.

Bedrijfsruimte:
Via een deur in de hal bereikt u het kantoor, de kantine, balieverkoop/receptie en een grote werkplaats. Achter die werkplaats is een derde toilet en een bedrijfswasbak in een groot magazijn met werkplaatsen, stellingen en opslag gelegen. Dit magazijn is meer dan 12 meter diep en 10 meter breed. Met een vaste trap komt u boven bij grote bergruimtes strekkend over het gehele bedrijf gelegen.

Opslag:
Tevens zijn er op de grenzen van het perceel 4 containers geplaatst voor extra bergruimte. De drie 20 voet containers hebben elk een oppervlakte van 15 m2 en de vierde 40 voet container heeft een oppervlakte van 30 m2. De containers zijn maximaal uit elkaar geplaatst en tussen de containers zijn overdekte ruimtes.

Terrein:
Het terrein aan de bedrijfszijde is recent van strak asfalt voorzien. De tuin heeft een achteringang naar een verhard gedeelte met nog eens 8 eigen parkeerplaatsen.

Bekijk volledige beschrijving