Beetsterzwaag – Kerkepad Oost 4

Op een mooie woonlocatie, in de kern van het gezellige centrum van Beetsterzwaag is gelegen deze riante, gelijkvloerse, vrijstaande bungalow. Woonoppervlakte van maar liefst 185 m2 op een ruim bemeten kavel van 660 m2
De woning is in 1978 onder architectuur gebouwd en is in al die jaren door dezelfde eigenaren bewoond. De woning is traditioneel gebouwd, heeft betonnen vloeren, gemetselde spouwmuren en hardhouten kozijnen met gedeeltelijk dubbel glas. Het plat dak is voorzien van brede overstekken. Naast een schitterende woonplek nabij de uitgestrekte bossen en heidevelden is een bijkomend voordeel dat alle woonfuncties gesitueerd zijn op de begane grond en rolstoeltoegankelijk is. Door de grootte van de woning biedt dit object u vele mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld zorgwoning, kantoor aan huis, etc. Om u een indruk te geven vindt u bij de foto’s een aantal impressies en bij de plattegronden een mogelijke indeling van de woning.

INDELING
Voorentree met ruime hal. Vanuit deze ruimte zijn de diverse vertrekken te bereiken. Rechts is de eerste kamer welke voorzien is van een wastafel, daarnaast is gelegen de ruime bijkeuken met een buitendeur, de witgoedaansluitingen, de cv-ketel en een doorgang naar de keuken. Vervolgens heeft u vanuit de hal toegang tot nog 4 (slaap) kamers, het toilet en een ruim bemeten badkamer voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. In de royale woonkamer ligt een fraaie mozaïek houten vloer, zijn tuindeuren naar de oprit en bevindt zich ook de halfopen keuken met een eenvoudig keukenblok.

OVERIG
• De woning wordt verwarmd door een Vaillant CV ketel van 2021 met radiatoren.
• Het dakbeschot is vernieuwd.
• Woning is gedateerd en dient gemoderniseerd te worden.
• Woning wordt verkocht met de niet-bewonersclausule.

OMGEVING
Gelegen in de directe nabijheid van de bossen van Beetsterzwaag met vele fiets- en wandelmogelijkheden en op korte afstand van Golf- en Countryclub Lauswolt. Het centrum van Beetsterzwaag is op loopafstand gelegen, alwaar verschillende winkels, galeries en restaurants. In de dorpskern zijn o.a. een supermarkt en bakker aanwezig en ook divers basisonderwijs is in het dorp te vinden. Nabij uitvalsweg A7 (Heerenveen- Groningen) en op ca. 7 km. (10 autominuten) van Drachten en Gorredijk gelegen.

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
Verkocht
Plaats
Beetsterzwaag
Bouwjaar
1978
Inhoud
737 m3
Perceel oppervlakte
666 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5