Broek – It Noard 73

Een unieke locatie! Aantrekkelijk gelegen aan authentiek open vaarwater “de Noardbroekster Feart”.
Op een prachtige plek aan de staande mastroute naar de Friese meren (Langweerder Wielen, Sneekermeer) staat dit vrijstaand woonhuis met fantastisch vrij uitzicht over de weilanden.

Het dorp Broek kent een rijke geschiedenis. Er wordt vanuit gegaan dat het dorp broek rond 1250 is gesticht en staat er om bekend dat de oorspronkelijke verbindingen via het water liepen. Langs de oever van het perceel is ruimte om uw boot aan te leggen. Zo kunt u met gemak de boot opstappen voor een lekker kopje koffie in Joure of een heerlijke tocht over de Friese Meren. Ook aan de achterzijde ligt de woning heerlijk vrij met uitzicht over de landerijen. Het dorp heeft een snelle verbinding met de Randstad/Groningen/Zwolle via de A6 en A7. Heerenveen en Sneek zijn op 10 autominuten. Joure, met alle voorzieningen, is op slechts enkele fietsminuten gelegen.

Begane grond:
De bestaande woning komt u binnen in de hal met om de hoek de witgoedaansluitingen, een deur naar de badkamer met douche, toilet en wasfontein. Aan de linkerzijde komt u in de woonruimte met een open keuken en woonkamer. De keuken bestaat uit een basic keukenblok met 4-pist gaskookplaat, koelkast en kastruimte. De woonkamer heeft een royale omvang en is sfeervol ingericht. Eyecatcher van deze ruimte is de grote raampartij met openslaande deuren en het fantastische uitzicht wat daar bij hoort. In de woonkamer is ook de trap naar de eerste verdieping gesitueerd.

Eerste verdieping:
Overloop met zowel aan de voor- als achterzijde een slaapkamer. Op de overloop is nog een vaste kastruimte.

Tuin:
Langs de lange oprijlaan is voldoende parkeerruimte. Over het groene gazon aan de achterzijde van de woning heeft u een prachtig uitzicht. De houten berging geeft u extra bergruimte. Door de speelse hoekjes en begroeiing in de tuin heef u altijd wel een plekje waar u lekker in de zon en uit de wind kunt zitten. De hele breedte van het perceel is te gebruiken als eigen een aanlegoever.

Bijzonderheden:
Op deze prachtige locatie zijn meerdere opties denkbaar.
– bewoning zoals het karakteristieke huis nu is.
– aanbouw is gemakkelijk realiseerbaar;
– nieuwbouw; slaapkamer en badkamer op de begane grond, of een werkkamer. Er zijn diverse mogelijkheden, zie impressies.

Niet alles laat zich omschrijven. Deze woning moet je bekijken om een indruk te krijgen van de afmetingen en vele mogelijkheden die deze plek te bieden heeft.

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Koopprijs
€ 595.000,- k.k.
Status
Verkocht
Plaats
Broek
Bouwjaar
1900
Inhoud
293 m3
Perceel oppervlakte
918 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2