Heerenveen – Burgemeester Kuperusplein 94

Midden in het centrum wonen, met geweldig uitzicht over het Burgemeester Kuperusplein!

Zorgeloos wonen in het centrum van Heerenveen. En dat alles in een gemoderniseerd appartement op de vierde verdieping met je eigen zonneterras. Even boodschappen doen of terrasje pakken? Geen probleem, de auto of fiets kun je thuis laten. Welkom op het Burgemeester Kuperusplein!

Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en heeft een eigen bergruimte op de tweede verdieping. U betreedt het appartementencomplex via een hal met lift en trappenhuis. Uw eigen entree bevindt zich langs de galerij.

INDELING:
Gang met toegang naar de slaapkamer, badkamer en woonruimte. De woonruimte met uitzicht op het zuiden bestaat uit de woonkamer en open keuken. De open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. Op het balkon, welke is gelegen op het zuiden, kunt u genieten van een ruim uitzicht. De slaapkamer met kastenwand beschikt over een uitzicht over het centrum van Heerenveen. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, toilet en douche.

OVERIG
Huur: € 720,– per maand
Servicekosten + voorschot blokverwarming: € 115,– per maand

LIGGING:
De flat is gelegen in het centrum van Heerenveen. Met alle winkelvoorzieningen op loopafstand. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende: op het Burgemeester Kuperusplein kan men parkeren tegen betaling. Daar dit appartement is gelegen op de hoogste woonlaag is er een geweldig uitzicht!

KORTOM:
Bent u op zoek naar een appartement in het centrum van Heerenveen? Neem dan contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging.

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Huurprijs
€ 720,- per maand
Status
Verhuurd
Plaats
Heerenveen
Bouwjaar
1980
Inhoud
156 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1