Heerenveen – Herenwal 76

Pand aan Open Vaarwater in het Hart van Heerenveen!

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie met ongekende mogelijkheden? Deze loods, gelegen aan het open vaarwater van de Heeresloot, biedt u een unieke kans. De Heeresloot, oorspronkelijk gegraven voor het vervoer van turf, ademt geschiedenis en charme. Op loopafstand van het centrum en het station van Heerenveen, bevindt deze loods zich aan de Herenwal.

Veelzijdige Mogelijkheden
Momenteel in gebruik als garage en opslagruimte voor de naastgelegen groentewinkel, biedt deze loods een scala aan mogelijkheden dankzij de bestemming “Wonen”. Of u nu droomt van een uniek woonproject, een atelier of een andere creatieve invulling, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Praktische Indeling en Voorzieningen
De loods beschikt over een ruime, lege ruimte met openslaande deuren aan zowel de voor- als achterkant, ideaal voor het gemakkelijk in- en uitrijden van voertuigen. Daarnaast zijn er stalraampjes die het pand extra karakter geven. Binnenin vindt u een meterkast en een handige inbouwkast, naast een trap die leidt naar een grote zolder met lichtplaten en asbesthoudende golfplaten.

Voorzien van:
• Stroomaansluiting met krachtstroom voor al uw elektrische behoeften.
• Glasvezel voor supersnel internet, essentieel in deze moderne tijd.
• Bestemming: Wonen, let wel, voor bouwactiviteiten is een vergunning vereist.

Uitbreidingsmogelijkheden
Daarnaast is het bespreekbaar om het naastgelegen pand aan de Herenwal 79-80 erbij te kopen. Dit biedt extra ruimte en mogelijkheden om uw visie volledig tot leven te brengen.

Ontdek de mogelijkheden van deze unieke loods en realiseer uw dromen op deze historische locatie in Heerenveen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat u verrassen door de charme en het potentieel van dit bijzondere pand.

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Plaats
Heerenveen
Bouwjaar
1983
Inhoud
600 m3
Perceel oppervlakte
335 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
0