Heerenveen – het Meer 5

Vrijstaande woning op loopafstand van het centrum van Heerenveen!

Deze woning, oorspronkelijk gebouwd in 1936, heeft in 2005/2006 een modernisering ondergaan, waarbij het de eigentijdse uitstraling heeft behouden. Gelegen nabij het centrum van Heerenveen, biedt de ligging van de woning gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen en de nabijgelegen snelwegen.

INDELING
Bij binnenkomst via de achterom betreed je de woning in de bijkeuken, waar zich de witgoedaansluitingen bevinden, evenals de badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook is hier de stookruimte met de huur-cv-ketel. De vloer is belegd met keramische tegels. De keuken, bereikbaar vanuit de bijkeuken, is uitgerust met een praktische, rechte keukenopstelling, inclusief een 4-pits gasstel, afzuigkap en gootsteen.

De trapopgang naar de eerste verdieping bevindt zich naast de keuken, evenals de deur naar de kelder waar vroeger een inbouwkast was. De indeling van de trap in de kelder is enigszins onlogisch vanwege leidingen boven de grond, wat de verkoper verhinderde om deze te verplaatsen. De woonkamer betreft een mooie lichte ruimte door de grote raampartijen.

Op de eerste verdieping leidt de overloop naar twee slaapkamers. Aan de straatzijde bevindt zich de masterbedroom met bergruimte achter het knieschot. De oorspronkelijke twee kamers zijn samengevoegd. Dit zou eenvoudig kunnen worden hersteld door een wandje te plaatsen. De kamer aan de tuinzijde beschikt over een inbouwkast. Beide kamers hebben dubbele beglazing, en er is verwarming aanwezig. Op de overloop is een inbouwkast.
De tweede verdieping is bereikbaar via een losse trap en betreft een vliering die niet beloopbaar is.

TUIN
De tuin, bereikbaar via de oprit en een schuttingdeur, is volledig betegeld en omheind met een schutting. Hier kun je heerlijk vrij zitten.

OVERIG
• Bouwjaar woning 1936.
• Hoofdzakelijk dubbel glas.
• Kunststof goten om de woning.
• De uitzetraampjes op de voorste slaapkamer en het raam in de garage behoeven aandacht.
• De vraagprijs is inclusief een garage bereikbaar via een recht van overweg. Deze dubbele garage behoort nu
nog bij nr. 7, maar wordt bij verkoop van de woning opgesplitst waarbij nr. 5 de linkerzijde kan verwerven. De
kosten voor het splitsen van het perceel komen voor rekening van de koper. Tevens dient de koper zelf ervoor
moeten zorgen dat er elektriciteit in de garage aanwezig is.

KORTOM

Altijd al nabij het centrum van Heerenveen willen wonen? Neem dan contact met ons kantoor op voor het inplannen van een bezichtiging.

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Koopprijs
€ 264.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Plaats
Heerenveen
Bouwjaar
1936
Inhoud
274 m3
Perceel oppervlakte
160 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2