Heerenveen – Munt 184

Verrassend royaal en instapklaar 4-kamer appartement op de 10de woonlaag van appartementencomplex ‘Heechsicht’ in woonwijk De Greiden.

Het appartement heeft een ideale ligging tussen het centrum van Heerenveen en het kleinere winkelcentrum in de Greiden. Daarnaast zijn het NS-station, basisscholen en sportverenigingen op loopafstand gelegen. Het geheel ligt in een kindvriendelijke omgeving met een speeltuin en basketbalveld in de buurt.

Entree:
U komt het appartementencomplex binnen via de hal met lift en trappenhuis. Uw eigen entree bevindt zich aan de galerij op de 10de verdieping. Naast uw voordeur bevindt zich de meterkast. Bij binnenkomst stapt u in de centrale hal, waaraan alle ruimtes grenzen. U heeft directe toegang tot het toilet en de diepe bergkast.

Woonkamer:
Als u vanuit de hal rechtdoor loopt komt u in de woonkamer met open keuken. Het eerste wat u ziet is een prachtig uitzicht over Heerenveen. Wanneer het helder weer is kunt u zelfs het Tjeukemeer en Nannewiid zien liggen. Aan uw linkerhand vindt u de keuken voorzien van een 4-pitsgasstel, afzuigkap en koelkast en is er een vaste eettafel. Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot het balkon.

Badkamer:
De badkamer is in 2020 geheel vernieuwd en is voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Het toilet is separaat in de hal gelegen.

Slaapkamers:
Het appartement beschikt over 3 slaapkamers. De slaapkamer welke aan de galerijzijde is gelegen heeft een oppervlakte van meer dan 12m2. De slaapkamer aan de balkonzijde gelegen heeft toegang tot het balkon en is ook circa 12m2 groot. De derde slaapkamer is het kleinst en is nu in gebruik als kantoorruimte

Balkon:
Vanuit de woonkamer en de slaapkamer is het balkon te betreden. Het balkon strekt zich uit over de gehele breedte van het appartement en is vanuit de woonkamer en ouderslaapkamer bereikbaar. U kunt hier heerlijk lang van de zon genieten want het balkon is op het zuiden gelegen.

Berging:
Op de eerste verdieping vindt u uw eigen, af te sluiten, berging met een stroomaansluiting. De gezamenlijke fietsenstalling is op de begane grond gelegen, hier is tevens camerabewaking aanwezig.

Voor ieders veiligheid heeft het appartementencomplex een intercomsysteem om uw bezoek binnen te laten.

Bijzonderheden:
– De VvE staat verhuur van appartementen in dit complex niet toe.
– VvE bijdrage €330,- inclusief voorschot gas en water.

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Koopprijs
€ 190.000,- k.k.
Status
Onder bod
Plaats
Heerenveen
Bouwjaar
1972
Inhoud
267 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3