Heerenveen – Munt 65

Verrassend royaal en instapklaar 4-kamer appartement op de 14de woonlaag en tevens een na hoogste verdieping van appartementencomplex ‘Romsicht’ in woonwijk De Greiden.

Het appartement heeft een ideale ligging tussen het centrum van Heerenveen en het winkelcentrum in de Greiden. Daarnaast zijn het NS-station, basisscholen en sportverenigingen op loopafstand gelegen. Het geheel ligt in een kindvriendelijke omgeving met een speeltuin en basketbalveld in de buurt. Het appartement is prachtig gerenoveerd zodat u er zo in kunt. De badkamer, het toilet, de vloer en afwerking zijn allen vernieuwd.

Entree:
U betreedt het appartementencomplex via de hal met lift en trappenhuis. Uw eigen entree bevindt zich aan het einde van de galerij op de veertiende verdieping, waardoor er niemand voor uw deur langsloopt en u van meer privacy geniet. Zodra u binnenkomt, komt u in de centrale hal met toegang tot alle kamers. Er is directe toegang tot het toilet en twee diepe bergkasten. Met een kleine ingreep is het mogelijk in 1 van de kasten de witgoedapparaten weg te werken.

Woonkamer:
Als u rechtdoor vanuit de hal loopt, komt u in de woonkamer met open keuken. Het eerste wat opvalt is het prachtige uitzicht over Heerenveen. Bij helder weer kunt u zelfs Lemmer, Tjeukemeer, Urk en Nannewiid zien. Aan de linkerzijde bevindt zich de keuken, uitgerust met moderne inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gasfornuis en vaatwasser. De muur aan de linkerzijde van de ruimte grenst aan de buitengevel en is voorzien van extra isolatie. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon.

Badkamer:
De badkamer is in 2016 vergroot, volledig vernieuwd en strak afgewerkt. De badkamer is voorzien van een brede wastafel, een bad/douche-combinatie en aansluitingen voor de wasmachine en condensdroger. Het toilet bevindt zich apart in de hal.

Slaapkamers:
Het appartement beschikt over 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde en biedt ruimte voor een grote kast. De aangrenzende slaapkamer wordt momenteel als kantoor gebruikt. De derde slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ongeveer 10 m².

Balkon:
Vanuit de woonkamer en de ouderslaapkamer heeft u toegang tot het balkon. Dit balkon beslaat de volledige breedte van het appartement en is bereikbaar vanuit zowel de woonkamer als de ouderslaapkamer. Het balkon is volledig privé en is afgewerkt met een houten vlonder. U kunt hier genieten van de zon, aangezien het balkon op het zuiden ligt.

Berging:
Op de eerste verdieping vindt u uw eigen, af te sluiten, berging met een stroomaansluiting. Tevens op de begane grond een gezamenlijke fietsenstalling. Tevens is hier camerabewaking aanwezig. Eventueel is er een beveiligde fietsenstalling voor uw elektrische fietsen aanwezig.

Voor ieders veiligheid heeft het appartementencomplex een intercomsysteem om uw bezoek binnen te laten én is de openbare ruimte beveiligd met camerabewaking

Maandelijkse VVe bijdrage €166.20
Maandelijks voorschot blokverwarming €100,-

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Koopprijs
€ 185.000,- k.k.
Status
Verkocht
Plaats
Heerenveen
Inhoud
264 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3