Heerenveen – Munt 7

Ruim en praktisch appartement op de 2e woonlaag van appartementencomplex ‘Romsicht’ met een ruim balkon op het zuiden en stallingsruimte in de fietsenkelder!

Het appartement geniet van een ideale ligging tussen het centrum van Heerenveen en het kleinere winkelcentrum in de Greiden. Daarnaast zijn het NS-station, basisscholen en sportverenigingen op loopafstand gelegen. Het geheel ligt in een kindvriendelijke omgeving met een speeltuin en basketbalveld in de buurt.

Indeling:
U komt het appartementencomplex binnen via de hal met lift en trappenhuis. Uw eigen entree bevindt zich aan de galerij op de 3e verdieping. U betreedt het appartement in de hal (met toilet), vervolgens komt u in de woonkamer waar de deur naar het balkon aanwezig is, open keuken, ruime slaapkamer waar u ook toegang vindt tot het balkon, daarna komt u in de badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger.

Slaapkamer:
Het appartement beschikt over 1 slaapkamer. De slaapkamer geeft toegang tot het balkon.

Balkon:
Vanuit de woonkamer en de slaapkamer is het balkon te betreden. Het balkon strekt zich uit over de gehele breedte van het appartement en is op het zuiden gelegen. U kunt hier heerlijk lang van de zon en de groene omgeving genieten.

Berging:
Op de eerste verdieping vindt u uw eigen, af te sluiten, berging met een stroomaansluiting. De gezamenlijke fietsenstalling is op de begane grond gelegen, hier is tevens camerabewaking aanwezig.

Voor ieders veiligheid heeft het appartementencomplex een intercomsysteem om uw bezoek binnen te laten.

Bijzonderheden:
– De huurovereenkomst is voor bepaalde tijd met een max van 2 jaar.
– De huurder dient zelf zorg te dragen voor de levering van elektra.
– Kosten voor gas worden via de servicekosten nageheven.
– 1 maand borg t.h.v. huurbedrag.
– Aanvaarding z.s.m.

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Huurprijs
€ 825,- per maand
Status
Verhuurd
Plaats
Heerenveen
Bouwjaar
1970
Inhoud
205 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1