Heerenveen – Trekker 21

Starters opgelet! Riant 2-kamer appartement met eigen achtertuin op het zuiden.

Wonen op een rustige plek met toch alle voorzieningen dichtbij en parkeren in de straat. De woning wordt verwarmd middels een eigen centrale verwarming.

Indeling
Entree met binnenkomst in hal met garderoberuimte, meterkast, stookruimte met extra bergruimte, washok met de witgoedaansluitingen, deur naar de badkamer met douche, zwevend toilet, badmeubel, designradiator en mechanische ventilatie vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer.

De woonkamer met open keuken vormen samen 1 geheel. Over vrijwel de volledige breedte is beglazing aanwezig en een deur naar achtertuin. De open keuken is voorzien van een spoelbak, 4-pitsgaskookplaat inclusief wokbrander met hieronder een oven, afzuigkap, vaatwasser en veel bergruimte. In woonkamer en de hal is een laminaatvloer gelegd. Vanuit de woonkamer is de ruime slaapkamer (ca 11 m2) aan de straatzijde te bereiken.

Tuin
De tuin is onderhoudsarm en volledig voorzien van bestrating. De tuin is afgescheiden met houten schuttingen en een tuindeur. Door de schuttingdeur kun je achterom meerdere kanten op en bereik je de stenen berging via het mandelig pad. Dat betekent dat het pad van jou en alle buren is.

Bijzonderheden:
• Dubbele beglazing
• Eigen Cv-Ketel (2022)
• Slimme thermostaat
• Parkeren middels een parkeervergunning
• Stenen berging
• VVE bijdrage €79,77 per maand

LIGGING
In de jaren tachtig en negentig is de woonwijk Nijehaske gerealiseerd. Door de ligging in de verkeersarme straat, kunnen kinderen gerust over straat. Daarnaast ben je lopend of op de fiets snel op het station, bij diverse scholen en in het winkelcentrum van Heerenveen.

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Koopprijs
€ 159.000,- k.k.
Status
Verkocht
Plaats
Heerenveen
Bouwjaar
1981
Inhoud
150 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1