Heerenveen – Zwette 9

Wilt u in aanmerking komen voor deze huurwoning dan kunt u reageren via de mail. Geeft daarbij een motivatie waarom u de woning wilt huren. De huurperiode is in eerste instantie bepaalde tijd voor 2 jaar met intentie tot verlening voor lange tijd.

Uniek huis te huur met panorama uitzicht!

Ontdek deze prachtige twee-onder-een-kapwoning, gelegen aan het Heerenveens kanaal. Met een mooi panorama uitzicht over het water en de uitgestrekte weilanden. Hierdoor is de woning de ideale plek om tot rust te komen.
De woning is recent gerenoveerd en tevens ook gasloos, hierdoor voldoet de woning ook meteen aan de duurzaamheidseisen. De woning is voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en energiezuinige radiatoren, waardoor de energielasten minimaal zijn. De begane grond wordt verwarmd door middel van vloerverwarming, terwijl de etage verwarmd wordt door radiatoren.

De woning wordt gestoffeerd opgeleverd, met een visgraatvloer op de benedenverdieping, vitrage en rolgordijnen. Tevens treft u de moderne keuken aan met diverse inbouw apparatuur op de begane grond. Op de drie slaapkamers zijn lichtwerende gordijnen en PVC-vloeren aangebracht, waardoor een comfortabele en rustgevende sfeer wordt gecreëerd. De woning beschikt ook over een moderne badkamer met mechanische ventilatie en een handige bergzolder bereikbaar via een vlizotrap, voorzien van vloerbedekking.

U kunt uw auto kwijt op de oprit of in de garage. De garage is voorzien van elektrische overhead deuren. Aan de garage zit een ruime bijkeuken vast, met witgoed aansluitingen. De voor en achtertuin zijn onderhoud vriendelijk.

Praktische informatie
– De stoffering brengt een extra maandelijkse kost van €200,- mee.
– Huisdieren zijn niet toegestaan.
– De Minimale huurperiode bedraagt 12 maanden
– Het contract dat u aangaat is voor een bepaalde tijd van maximaal 2 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.
– De borg bedraagt 2 x de maand huur
– Per direct te huur

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.250,- per maand
Status
Beschikbaar
Plaats
Heerenveen
Bouwjaar
1974
Inhoud
494 m3
Perceel oppervlakte
260 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3