Jonkerslan – Bonteboksleane 3

Landelijk wonen in Jonkerslan – Kluswoning met potentie!

Vrijstaande woning uit 1925 met alle elementen in zich voor een kluswoning of nieuwbouwproject, gelegen te midden van een landelijke omgeving met ongekende rust.

De woning staat op een perceel van 490 m2 en is bereikbaar via een eigen oprijlaan. Het woonhuis zit niet op het gemeentelijk riool. Glasvezel is aangesloten.

INDELING
Bij binnenkomst via de zijentree betreedt u de keuken, voorzien van een eenvoudig keukenblok en warm water middels een betrouwbare Vaillant-geiser. Hier bevindt zich tevens de trapopgang naar de zolder, die een prachtige open ruimte biedt met twee dakramen en veel bergruimte.

Aan de linkerkant van de gang bevindt zich een diepe kelder, ideaal voor het opslaan van uw voorraad. De meterkast beschikt over drie groepen, en halverwege de gang treft u de woonkamer aan. Deze gezellige ruimte is voorzien van een unieke diggelkast en aan weerszijden een bedstee, wat een authentieke sfeer geeft aan de woning. Daarnaast vindt u hier een originele schouw met een gaskachel, perfect voor knusse avonden in de winter.

Vanuit de keuken betreedt u de eetkamer, waar eveneens een gaskachel aanwezig is. Hier ligt een betonnen vloer, wat een uitstekende basis biedt voor verdere renovaties. Via een buitenom komt u in de bijkeuken, waar voldoende ruimte is voor een wasmachine en waar u een eenvoudige douche en een toilet aantreft.

BUITEN
U beschikt over een houten garage, ideaal voor het stallen van uw auto of als klusruimte. Daarnaast is er nog een houten schuur, waar u uw tuingereedschap en fietsen kunt opbergen. De tuin biedt volop mogelijkheden voor groene vingers en ontspanning in de buitenlucht. De achterliggende buren hebben via uw oprijlaan, recht van overpad om bij hun woning te komen.

OVERIG
Woning wordt verkocht met de ‘As is, where is’, clausule.

LIGGING
Jonkerslân is een dorp gelegen tussen Gorredijk en Heerenveen op slechts enkele minuten afstand van de A7 en ca 10 minuten van het klaverblad A7/A32 bij Heerenveen. In het dorp bevindt zich een dorpshuis met een actief verenigingsleven. De overige voorzieningen zijn binnen een straal van 5 km volop aanwezig in de nabijgelegen dorpen Langezwaag (basisschool) en Gorredijk (diverse winkels, sportpark, zwembad, lagere scholen en voortgezet onderwijs).

KORTOM
In deze woning liggen de mogelijkheden voor het creëren van uw droomhuis voor het oprapen. Het landelijke wonen, de rust en de prachtige omgeving maken dit een plek waar u zich gegarandeerd thuis zult voelen. Als u bereid bent om de handen uit de mouwen te steken en uw renovatie- of nieuwbouwambities waar te maken, dan is deze woning een unieke kans die u niet wilt laten liggen.

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Koopprijs
€ 289.000,- k.k.
Status
Verkocht
Plaats
Jonkerslan
Bouwjaar
1925
Inhoud
228 m3
Perceel oppervlakte
1.164 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
0