Jonkerslan – De Nije Sleat 3

Deze traditioneel gebouwde vrijstaande woning midden in de landerijen van Jonkerslân met stal en paardenbak is het paradijs voor de paardenliefhebber. Met haar 5 slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor uw hele gezin.

Karakter:
De relatief jonge woning uit 1998 is geheel in oude traditionele stijl gebouwd. De gevel is bekleed met karakteristieke Friese geeltjes en de kozijnen zijn van hout. Naast het exterieur is er ook aandacht besteed aan de traditionele aankleding van het interieur. In de gehele woning is een hoge plint geplaatst. De houten paneeldeuren zijn met neut en architraaf omlijst. Kortom een pareltje voor het oog.

Indeling:

Begane grond:
U komt de woning aan de oostzijde binnen. De ruime hal met trapopgang naar de eerste verdieping en vide zorgen voor een ruimtelijk geheel. Vanuit de hal kunt u de eetkamer en keuken bereiken.
De keuken is gemaakt van hardhout en heeft een Belgisch hardstenen werkblad. De keuken is voorzien van 6-pits gasstel met afzuigkap, vaatwasser en oven.

De zongelegen woonkamer van 30 m2 op het zuidwesten heeft een massief houten vloer en traditioneel houten balken plafond. Tevens is er een houtkachel geplaatst.

Daarnaast zijn er op de begane grond nog een studeerkamer, eetkamer, slaapkamer, badkamer met ligbad en dubbele wastafel, bijkeuken en een tweetal toiletten.

Middels de trap in de hal komt u op de overloop met vide. Hieraan grenzen 4 slaapkamers van respectievelijk ca. 7, 11 en 12 m2. De vierde kamer is op dit moment in gebruik als berging. Tevens is hier de CV installatie te vinden welke recentelijk is gereviseerd. Daarnaast is er op de eerste verdieping een tweede badkamer met douche en wastafel. Ook is er een tweede toilet aanwezig. Middels een vlizotrap kan de bergzolder worden bereikt.

Paardenstal:
Achter de woning is een paardenstal gebouwd van een 8m x 9m. De stal beschikt over 6 paardenboxen waarvan 3 beschikken over een deur aan de binnenzijde en buitenzijde. De boxen hebben een afmeting van 3m x 3m. In het midden van de stal ligt een 2 meter breed pad. De stal beschikt over een vliering.

Achter in de tuin ligt een gedraineerde paardenbak van 20m x 60m Deze is voorzien van geel zand. Door het geringe gebruik is er gras in de bak gaan groeien.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1998.
– Traditioneel karakter.
– 5 slaapkamers.
– Compleet met rijbak en paardenboxen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Koopprijs
€ 750.000,- k.k.
Status
Onder bod
Plaats
Jonkerslan
Bouwjaar
1998
Inhoud
642 m3
Perceel oppervlakte
6.457 m2
Aantal kamers
11
Aantal slaapkamers
5