Luinjeberd – Aengwirderweg 123

Ben je op zoek naar een vrijstaand woonhuis en ben je handig? Wij bieden deze woning op een kavel van 501 m2 eigen grond aan. Deze kluswoning bied je de mogelijkheid om alles naar je eigen smaak in te richten.

Indeling
Begane grond
Entree naar hal met meterkast, vaste trap naar de 1e verdieping, kelder en deur naar de keuken. De keuken is voorzien van een keukenblok en staat in open verbinding met de woonkamer. De woonkamer is aan de straatzijde gelegen en aan de zijgevel is een erker aangebouwd waardoor er veel daglicht de kamer binnen komt.
Via een tussenruimte heb je toegang tot het toilet met hier tegenover de badkamer met inloopdouche, wastafel en ligbad (jacuzzi functie is defect) en de eetkamer. In de eetkamer is een gaskachel aanwezig. Vanuit de tussenruimte kom je in de wasruimte waar de witgoedaansluitingen aanwezig zijn en vervolgens zie je een ruimte in aanbouw. Deze ruimte is naar eigen wens af te bouwen en in te richten.

1e verdieping
Open ruimte met veel raampartijen en waarbij de balken mooi zichtbaar zijn. Aan de achterzijde is er een deur naar het dakterras en plat dak van de aanbouw. Voorheen bestond de 1e verdieping uit 3 kamers en dit zou opnieuw mogelijk zijn. De ruimte wordt verwarmd door een gaskachel. Daarnaast hangt hier de omvormer voor de zonnepanelen.

Tuin
Achtertuin is op het westen. Doordat de grote schuur is afgebroken, biedt deze veel mogelijkheden om hier iets leuks van te maken (een soort van stadstuin) en zijterras op perfecte ligging op het zonnige zuiden. De zijkant van de woning is geheel bestraat met sierbestrating waardoor je hier weinig onderhoud aan hebt. Daarnaast is aan de zijkant een grote veranda geplaatst, waaronder je heerlijk kunt zitten.
In de achtertuin staat een royale stenen schuur welke geschikt is als berging of om lekker te klussen.

Bijzonderheden
• Bouwjaar woonhuis 1926
• Grotendeels dubbele beglazing
• Verwarming d.m.v. gaskachel
• 8 zonnepanelen op dak (huur)
• Geiser voor warm water (huur)

Ligging
De woning is gelegen in het dorp Luinjeberd. Dit is een streekdorp dat deel uitmaakt van de dorpenreeks Terband, Luinjeberd, Tjalleberd en Gersloot. Deze dorpen samen vormen Aengwirden en de dorpen vallen onder de gemeente Heerenveen. Het dorp Tjalleberd heeft een basisschool, een pinautomaat en een nieuw MFA waar o.a. het actieve verenigingsleven en de sport zich afspeelt, de peuterspeelzaal is en kinderopvang. Op slechts 5 minuten met de auto bent u in het centrum van Heerenveen en zit u op de uitvalswegen naar de A7/A32. Ook biedt het openbaar vervoer de mogelijkheid om de bus naar Heerenveen te nemen.

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Verkocht
Plaats
Luinjeberd
Bouwjaar
1926
Inhoud
399 m3
Perceel oppervlakte
501 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1