Nieuwehorne – Kalverkamp 70

Wat een prachtig vrij plak!

Op een mooie locatie in een rustige straat staat deze vrijstaande woning met mogelijkheden voor jong en oud. De woning beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond en heeft op de etage ook nog 2 ruime slaapkamers. Rondom de woning wordt u omgeven door groen. De verzorgde tuin ligt op het zuidwesten en heeft een ruime omvang. Binnen enkele minuten loopt of fietst u door de prachtige natuurgebieden nabij het dorp. De woning is sinds 1985 door de huidige eigenaar met veel plezier bewoond, maar verdient een modernisatie en enig onderhoud.

Indeling:
Entree met binnenkomst in de hal met meterkast, toilet en toegang tot de diverse ruimten. Aan de linkerzijde vindt u de woonkamer met gezellige moederhaard. De vele grote ruiten geven veel lichtinval. Vanuit de woonkamer komt u in de keuken met eenvoudig keukenblok. In de keuken vindt u een oven, koelkast en inductiekookplaat. Naast de keuken is de wasruimte met witgoedaansluiting. Ook is vanaf deze ruimte middels een vlizotrap de eerste verdieping te bereiken. Aan de rechterzijde is een ruime slaapkamer te vinden. Deze kamer is eventueel in twee ruimtes op te splitsen. Daarnaast zijn er op de begane grond nog een eenvoudige badkamer met douche en wastafel en een aangebouwde bijkeuken.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is te bereiken middels een vlizotrap. Op deze verdieping zijn een overloop en twee ruime slaapkamers. De beglazing op deze verdieping is enkel. Wilt u op de verdieping meer ruimte creëren? Wellicht kunt u dan denken aan het plaatsen van een dakkapel.
De woning wordt middels een moederhaard verwarmd en het warme water via een elektrische huurboiler.

Tuin:
Zowel aan de voor als zijkant van de woning vindt u een oprit voor het parkeren van een auto. Tevens is er op het perceel een stenen garage en houten bergschuur aanwezig. Rondom de woning ligt een mooi gazon en diverse terrassen.

LIGGING
Nieuwehorne vormt met Oudehorne een tweelingdorp en ligt ca. 8 kilometer van Heerenveen. Nieuwehorne is een gezellig dorp, onder meer bekend van de jaarlijkse Flaeijelfeesten. De beide dorpen hebben vele voorzieningen met o.a. twee basisscholen, een sportpark, een buurthuis en een supermarkt met snackbar. Daarnaast liggen het bos en de heide op steenworp afstand.

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Koopprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
Verkocht
Plaats
Nieuwehorne
Bouwjaar
1972
Inhoud
607 m3
Perceel oppervlakte
654 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3