Wolvega – Lycklamaweg 6

Deze fraaie en riante pastorie gelegen aan de doorgaande Lycklemaweg in Wolvega komt beschikbaar voor de verhuur. Een prachtig statig pand met een zee van ruimte. Vanaf 3 januari 2022 is de woning beschikbaar.

Indeling begane grond:
Entree gang en binnenkomst in een hal met daaraan grenzend de woonkamer en eethoek, gescheiden door ensuite deuren, trapopgang naar de verdieping met daaronder de trap naar de kelder, keuken met diverse inbouwapparatuur t.w. inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en veel bergruimte. Vanuit de keuken heeft u een doorloop naar de bijkeuken met veel vaste kasten, witgoedaansluitingen en een extra zolderruimte die middels vlizotrap te bereiken is. Ook komt u vanuit de bijkeuken in de achtertuin.

Eerste verdieping:
Via de fraaie statige trap komt u op de overloop. Op deze verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers waarvan 1 voorzien is van een schuifdeur zodat het ook mogelijk is dit in 3 kamers te splitsen. De slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. De badkamer is betegeld en heeft een wastafel en douche. Het toilet is apart te bereiken.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping.
Bij een grote woning hoort natuurlijk ook een grote zolder, deze zolder is opgedeeld in 3 ruime slaapkamers met vaste kasten en een tweede badkamer. Deze badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad en douche. Een van de ruimtes geeft toegang tot een stookruimte met boiler.

Exterieur:
Achter de woning ligt een heerlijke diepe tuin. Aan de voorzijde zijn op het kerkterrein twee parkeerplaatsen gereserveerd voor bewoners.
In de woning is ook het secretariaat van de parochie gehuisvest. Die zijn ca. 2 dagen in de week aanwezig. Het secretariaat gebruikt dezelfde voordeur maar de woning en het secretariaat worden door een wand gescheiden.

Huurvoorwaarden:
Huurtermijn: 2 jaar of korter.
Borg: 2 maanden
Rode vloerbedekking dient te blijven liggen.
een vast de vaste kasten is buiten gebruik en blijft in gebruik bij de parochie.

Bekijk volledige beschrijving

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.000,- per maand
Status
Verhuurd
Plaats
Wolvega
Bouwjaar
1938
Inhoud
870 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5